Известие
Collapse
No announcement yet.
Ръководство за рециклиране на турбо за 156 JTD
Collapse
X
-
А някой прочете ли внимателно текста със ситния шрифт? 'New for old'Дали дилърът и призводителят не събират старите турбини за рециклиране и да предлагат точно такива в замяна, съгласно тази програма, чиято реклама е всъщност тази картинка?
Един вид 'buy-back' предлагат хората
А дали една турбина подлежи или не на ремонт, зависи най-вече от това, на какъв етап е била изловена, че е тръгнала да се поврежда. Т_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
А някой прочете ли внимателно текста със ситния шрифт? 'New for old'Дали дилърът и призводителят не събират старите турбини за рециклиране и да предлагат точно такива в замяна, съгласно тази програма, чиято реклама е всъщност тази картинка?
Един вид 'buy-back' предлагат хората
А дали една турбина подлежи на ремонт или не, зависи изцяло от отва, колко е потрошена. Интересно би било да се види как се ремонтира турбинка, на която лопатките могат да се намерят насипно в катализатора или гърнето_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Добре де,побърках се вече с тая турбина
Постоянно чета и слушам как се търси турбини....
Настръхна ми косата,вече постоянно гледам дали не пропушва,даже сега когато е студено пуши и се шашкам,макар че знам че все пак е нормално да пуши на -8 бяло.Е даде ама тоя форум ме плаши,па и на тъмно сиво,бяло не се различава много.Абе общо взето писна ми...Ще хвана да я сваля и да се направи профилактика на турбината...ето сега един тъп въпрос-Да ли може?Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Значи да чукам на дърво и тва е.Аз малко я карам и вече 2к км не е пипнала маслото,обаче като тръгвам без газ и претрисва(това ще трябва да я лекуваме след празниците) не пуши,обаче когато тръгвам и подам леко газ изпушва за момент и тресейки тръгва.Когато пък тръгна с мръсна газ не пуши?Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
Comment